ZEOLIT MINERAL BUDUĆNOSTI

WEBSHOP SRBIJA

Posetite naš webshop i poručite proizvode na bazi prirodnog zeolita. Poslaćemo vam porudžbinu pouzećem za teritoriju Srbije.

ZEOLIT POMAŽE ORGANIZMU DA ZDRAVIJE FUNKCIONIŠE

ZAŠTO KORISTITI ZEOLIT

Dokazano je da zeolit višestruko doprinosi zdravlju, preventivno deluje na oboljenja savremenih muškaraca, žena i dece, čija su tela prepuna toksina, virusa, alergena, kancarogenih i drugih štetnih supstanci, koje negativno utiču na imunitet, energiju i vitalnost i potencijalno su velika opasnost po zdravlje.

Prirodni zeolit unapređuje funkcije imunološkog sistema, alkalizuje telo i neutrališe slobodne radikale tako da bazni koncept lečenja zeolitom polazi upravo od toga da se pozitivni efekti postižu odstranjivanjem iz tela brojnih pozitivno naelektrisanih čestica koje su po pravilu štetne, toksične (u obliku teških metala, pesticida, herbicida, aflatoksina, nitrozamina, amonijaka, mikotoksina, laktata, radioaktivnih čestica, UV zračenja, alkohola, cigareta, oksidanata, komponenti virusa, alergena i ostalih štetnih supstanci).

Prirodni zeolit otklanja blokade koje narušavaju vitalnu životnu snagu. Kada se vitalna životna snaga oslobodi i aktivira, telo samo po sebi ima prirodnu sposobnost da leči i ublažava hronične bolesti. Prirodni zeolit potvrđuje teoriju o tome da se sve bolesti mogu izlečiti prirodnim supstancama i da priroda ima lek za sve.

WEBSHOP SRBIJA

Posetite naš webshop i poručite proizvode na bazi prirodnog zeolita. Poslaćemo vam porudžbinu pouzećem za teritoriju Srbije.

Zeoliti se javljaju u prirodi kao alumosilikati nastali iz vulkanskih stena,  sa specifičnom mikroporoznom strukturom. Nastali su pre više miliona godina hidrotermalnom transformacijom vulkanske lave (hlađenjem lave i pepela pomešanih sa koloidima ključale morske vode), pa se otuda u prirodi nalaze u vulkanskim stenama i u okeanima. Takvo poreklo obezbeđuje mu bogat mineralni sastav neophodan za pravilno funkcionisanje organizma.

Njihova šupljikava struktura određuje njegove osobine. Sposobnost adsorbcije štetnih materija i njihovo trajno vezivanje unutar rešetke, jedna je od glavnih osobina zeolita. Šupljine sadrže jone Kalijuma, Natrijuma, Kalcijuma, Magnezijuma, Gvožđa… koje predaju organizmu. Ti minerali formiraju mnoga jedinjenja bez kojih nema normalnog funkcionisanja organizma.

ZEO-MEDIC PRIRODNE PASTE ZA ZUBE SA ZEOLITOM I XYLITOLOM

ZEO-MEDIC PRIRODNE KREME ZA LICE PREMA VAŠEM TIPU KOŽE