PRIRODNA KREMA ZA LICE SA ZEOLITOM

ZA MASNU I MEŠOVITU KOŽU

50ml

ZEO-MEDIC krema sa zeolitom za masnu kožu

Sjajno čelo, nos, brada mogu veoma da iritiraju. Pojava bubuljica, sitnih mitisera i akni dovode mlađe osobe do očajanja. Sve je veći broj odraslih, naročito žena koje tek u odrasloj dobi dobiju bubuljice. Uzročnika je mnogo. Najčešće se pominju zagađenje, stres, hormonske promene i kontaminacija bakterijama.

U prirodnoj kremi za lice sa zeolitom objedinjeno je dejstvo naučno dokazanih sastojaka i stvorena je potpuno prirodna regenerativna krema sa dugotrajnim mat efektom.

Prirodna krema sa zeolitom kombinuje dva veoma moćna sastojka Zeolit i ulje Jojobe. Zeolit sa svojom strukturom pčelinjeg saća, mikroporoznom strukturom je prirodno negativno naelektrisan mineral. Ovo negativno naelektrisanje privlači pozitivno naelektrisane čestice. Na taj način štetne čestice ostaju zarobljene unutar strukture zeolita. Sadrži i veoma visok procenat ulja Jojobe koja je jedna od retkih ulja koja ima hemijski sastav najsličniji sastavu kože. Veoma lagano prodire i rasprostire se po koži, reguliše lučenje sebuma, ali utiče i na hidrataciju kože. Ekstrakt hamamelisa svojim adstigentnim i protiv upalnim dejstvom ubrzava regeneraciju tkiva, smanjuje crvenilo i matira kožu.

Ujutru nakon umivanja naneti kremu u tankom sloju. Nakon toga može se nanositi šminka i ostali preparati.

  • Prirodni zeolit-klinoptilolit
  • Ulje Jojobe
  • Ulje čajnog drveta
  • Hamamelis
  • Pantenol
  • Vitamin E

Spoljna kartonska ambalaža i unutrašnja plastična ambalaža zapremine 50ml